Naschoolse opvang

Op deze pagina vindt u informatie over NSO organisaties die kinderen van de Gantel opvangen.

BLOS

Boven de sportkantine van sportvereniging Wateringseveld in Den Haag vind je BLOS buitenschoolse opvang Guido de Moorstraat (voorheen BSO Hakuna Matata). Sportfanaten in de leeftijd van 4 tot 12 jaar kunnen hier hun hart ophalen, want op onze buitenschoolse opvang staat sport centraal. Na schooltijd kunnen kinderen lekker komen sporten, spelen en ontspannen.

Onze buitenschoolse opvang is gevestigd op de bovenverdieping van de sportkantine van Sv. Wateringseveld in Den Haag. We mogen buiten gebruikmaken van het kunstgrasveld van de vereniging en hebben binnen een mooie eigen BSO-ruimte. Deze ruimte hebben wij ingedeeld op basis van leeftijd, maar het lokaal is open waardoor de kinderen overal kunnen spelen. Voor de kinderen van 8 jaar en ouder hebben we apart speelmateriaal. Door de vele ruimte die we zowel binnen als buiten hebben, kunnen we het hele jaar door toffe sport- en spelactiviteiten doen.

Op onze BSO staat sporten elke dag centraal. Nadat we de kinderen opgehaald hebben van school, eten en drinken we rustig. Daarna is het tijd voor actie en gaan we lekker naar buiten om de sporten. Gedurende het jaar krijgen de kinderen verschillende sporten aangeboden, zoals hockey, judo, voetbal, handbal, slagbal. Zo ontdekken ze welke sporten ze echt leuk vinden. Door middel van sport leren wij de kinderen 21e-eeuwse vaardigheden. Dit zijn vaardigheden die wij in de huidige maatschappij nodig hebben, zoals feedback geven en ontvangen, hulp vragen en geven, initiatief durven nemen en analytisch denken. Na de vaste sportactiviteiten, mogen de kinderen lekker vrij spelen of huiswerk maken.

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze buitenschoolse opvang? En ben je op zoek naar een gave buitenschoolse opvang voor jouw zoon of dochter? Neem dan een kijkje op onze locatiepagina en vraag een vrijblijvende rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Met vriendelijke groet,

Mayonne Roos (locatiecoördinator)

https://www.blos.nl/nl/vestiging/blos-sport-buitenschoolse-opvang-den-haag-locatie-guido-de-moorstraat

06-34828699

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Blos01
Blos02
Blos03
Voorstelling Kleuters 2

Kinderopvang 2 Samen

Buitenschoolse opvang 2Samen

Onze school heeft voor de buitenschoolse opvang (bso) een samenwerkingsverband met Kinderopvang 2Samen, een professionele kinderopvangorganisatie met locaties in Den Haag, Naaldwijk en Monster.

Lees meer

Informatie BuitenSchoolseOpvang EigenWijs

Bent u op zoek naar een buitenschoolse opvang die net even iets meer biedt?

Lees meer

Kinderopvang ZON! Wateringen

Binnen de nieuwbouw van sportvereniging VELO heeft kinderopvang ZON! een prachtige ruimte voor naschoolse opvang.

Lees meer

hakuna matata

BSO Hakuna Matata

BSO Hakuna Matata biedt sinds mei 2008 buitenschoolse opvang (BSO) aan, voor kinderen in de leeftijd van vier tot en met dertien jaar, bij zowel sportverenigingen als scholen in Nederland.

Lees meer

Naschoolse opvang De Kleine AapjesDe Kleine Aapjes

Beste ouders en verzorgers,
Bij deze willen wij ons even voorstellen! Wij zijn De Kleine Aapjes, een kleinschalige kinderopvang voor kinderen van 2 tot 4 jaar (peuterspeelzaal) en 4 tot 12 jaar (BSO).

Lees meer

Zo Kinderopvang

Kinderen in alle leeftijden leren bij Zo Kinderopvang spelenderwijs. Kinderen vervelen zich bij Zo geen moment.

Lees meer

Buitenschoolse opvang Triodus

Voor de buitenschoolse opvang heeft onze school een samenwerkingsverband met kinderopvangorganisatie Triodus.

Lees meer

Kindercentrum De Dwergenhut

De leukste en de professioneelste Kinderopvang uit de buurt!

Lees meer

© 2023 CBS De Gantel