• Home

'De Gantel got talent'

Vandaag stond de talentenshow 'De Gantel got talent' op het programma. Dé show waarin kinderen van de groepen 5 t/m 8 hun talenten tentoon kunnen spreiden! We hebben onwijs genoten van de diverse optredens.

IMG 20190313 WA0006

De Gantel wil graag dat kinderen zich breed ontwikkelen. Ook de creativiteit zien wij als een belangrijk onderdeel van de ontwikkeling. Naast het creatief leren denken (oplossingsgericht denken, een kritische en onderzoekende houding) bedoelen we hiermee ook dat kinderen zich ontwikkelen op gebied van muziek, dans en beeldende vakken. Stichting Trias helpt ons daarbij. De kinderen mogen genieten van lessen creativiteit, verzorgd door gespecialiseerde leerkrachten vanuit Stichting Trias. We zijn erg blij met deze aanwinst in de school!

Trias 

 

    Trias logo

Enorm gezellige Sintviering!

Vandaag kregen we hoog bezoek! Sinterklaas kwam zijn verjaardag vieren bij ons op De Gantel. Samen met de pieten was het van begin tot eind een groot feest! We hebben genoten van de aankomst in prachtige oldtimers, de viering in de gymzaal en de gezelligheid in de klassen.

Alle juffen, meesters en hulpouders bedankt voor jullie inzet. Samen hebben we er een onvergetelijke dag van gemaakt voor de kinderen!

Sint 1 Sint 2 Sint 3 Sint 4

© 2019 CBS De Gantel