Tijdelijke sluiting CBS De Gantel

Het kabinet heeft besloten om scholen en kinderdagverblijven vanaf maandag 16 maart te sluiten tot en met 6 april. Dit betekent dat het grootste deel van de leerlingen in het primair onderwijs, voortgezet onderwijs en mbo tot en met 6 april geen les meer krijgt op school. Voor kinderen van ouders in cruciale beroepsgroepen, zoals de zorg, onderwijs, politie, openbaar vervoer en brandweer is er wel opvang op de eigen school en of kinderdagverblijf, zodat hun ouders kunnen blijven werken. Deze opvang is zonder extra kosten.

Bron: Rijksoverheid.nl

  • Home
  • Aftrap sponsoractie KWF

Aftrap sponsoractie KWF

IMG 2889Dinsdag 26 maart deed Nico van der Sloot met zijn teamgenoten in alle groepen de aftrap voor een sponsoractie ten behoeve van het KWF. Het team fietst op donderdag 6 juni met 5000 andere Nederlanders zo vaak mogelijk de Alpe d’Huez in Frankrijk op en hoopt daarmee €12.500,- in te zamelen.

Tijdens de Koningsspelen van 12 april organiseren wij hiervoor een sponsoractie.
Bijgaand ontvangt u een informatiebrief met het sponsorformulier en de foto’s van vanmorgen. De brief en het sponsorformulier worden vandaag ook op papier aan de kinderen meegegeven.
We hopen dat de actie een groot succes wordt!

© 2020 CBS De Gantel